20. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Buran dan za policijske službenike na području našega Grada

U ponedjeljak 19. listopada 2020. oko 19.05 sati između mjesta Kula i Poreč, vozač  teretnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola  od 1,78 promila nije se zaustavio na znak  koji mu je policijski službenik davao svjetlećom stop tablicom nego je nastavio kretanje i pri tom prednjim dijelom vozila udario u stop tablicu koju je policijski službenik držao u ruci pri čemu je tablica odbačena na kolnik.

Vozač je nakon toga nastavio  daljnje kretanje te je uslijed neprilagođene brzine vozilom sletio s  ceste  na putnu bankinu a zatim u putni kanal. Nadzorom je utvrđeno da je  vozač navedenim vozilom upravljao za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, a da je  vozilu isteklo važenje prometne dozvole i police obaveznog osiguranja. 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog kao i daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Isto tako u ponedjeljak 19. listopada 2020. u vremenu od 14 do 22.15 sati u Kutjevu na u Ulici Tihomila Badovinca, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na obilježenom parkirališnom mjestu parkirala 46-godišnjakinja. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za  počiniteljem.