24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Bogata nogometna nedjelja

Danas će s početkom u 15 sati Kutjevo i Graševina odigrati domaće susrete nakon dugo vremena. Kutjevo je jučer (subota) odigralo prvu provjeru ovoga vikenda remiziravši protiv svog suparnika iz Treće HNL Đakovo Croatije u Đakovu.

Danas će s početkom u 15 sati Kutjevo i Graševina odigrati domaće susrete nakon dugo vremena. Kutjevo je jučer (subota) odigralo prvu provjeru ovoga vikenda remiziravši protiv svog suparnika iz Treće HNL Đakovo Croatije u Đakovu. Rezultat je bio 2:2, a proradila je cerovačka veza Banić-Majetić koja je postigla oba pogotka za Zelene.

Danas će na ŠRC Kutjevo nakon dugo vremena i zadnje prvenstvene utakmice protiv Oriolika istrčati domaći nogometaši protiv gostiju iz Novog Grada, a istovremeno će u Vetovu također nakon dugo vremena istrčati Graševina – točnije nakon gotovo 4 mjeseca. U goste dolazi ekipa iz Mihaljevaca.

S obzirom da je vetovačkom ligašu ovo tek druga pripremna utakmica, a pojačana Croatia je s pripremama krenula prije mjesec dana ova će utakmica sigurno biti izazov i pokazatelj gdje je trenutno Graševina i koliko treba raditi da se digne na nivo županijskih prvoligaša gdje će naredne sezone igrati, vjerujemo zapaženu ulogu.