25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Bogata blagdanska ponuda poklon paketa vina vinarije Kutjevo

Vinarija KUTJEVO d.d. istinskim vinoljupcima nudi bogat izbor nagrađivanih vrhunskih i premium vina. Unutar raznolike ponude stilski i volumenski različitih vina svatko može pronaći vino za sebe ili svoje najmilije.

U ovo predblagdansko vrijeme uživanje u ukusnoj hrani i provjerenom vinu postaju imperativ. Iz spomenutog razloga vinarija KUTJEVO d.d. odlučila je dodatno razveseliti svoje vjerne kupce te proširiti ionako bogatu ponudu vrhunskih vina poklon paketima idealnima za predblagdansko raspoloženje.

Vinarija KUTJEVO d.d. prepoznatljiva je po proizvodnji bijelih vina, a unutar raznih stilova vina najprepoznatljivije su butelje proizvedene od sorte graševina. Osim toga, u vinariji proizvode premium crvena, rose te pjenušava vina, a zahvaljujući specifičnim uvjetima proizvodnje poznati su i po izvrsnim predikatnim vinima.

Svi strastveni poklonici vina, gurmani i eno-gastro hedonisti uvijek će pronaći povod i priliku za čašu kvalitetnog vinskog užitka, a naša topla preporuka jest Graševina de Gotho, ovogodišnji laureat i platinum s najpoznatijeg ocjenjivanja vina Decantera 2020. te Maximo Oro, iznimna kupaža sorti graševine i chardonnay. Za vinoljupce koji uživaju u provjerenom vinu predlažemo neizostavan brend vinarije – Vrhunsku Graševinu. Arhivska i predikatna vina iz ponude vinarije KUTJEVO d.d. zadovoljiti će i najistančanije ukuse svojim zavodljivim aromama i prirodnim sladorima. Kako bi i za ljubitelje crvenih vina imali spremnu kraljevsku ponudu tu su neizostavni Pinot crni de Gotho te bordoška kupaža Maximo Nero unutar koje su sljubljene sorte cabernet sauvignon, merlot i syrah. Iz ponude aromatičnijih vina izraženog karaktera izdvajajmo Maximo Bianco, kupažu sorti traminac i graševina koju preporučamo uz slastice.

Svi znaju da se vino i hrana vole, no postoje preporuke kada koje vino ponuditi i s čime ga sljubiti. Tako se najčešće kao aperitiv preporuča suhi pjenušac Maximo brut, a uz bijelo meso, ribu i morske plodove savršeno se sljubljuju laganija bijela vina poput Vrhunske Graševine, dok je uz kompleksnija, aromatična i začinjena jela idealan laureat s ovogodišnjeg Decantera, platinum Graševina de Gotho. Uz tamna mesa i divljač najbolje ponuditi crvena vina linije Pinot crni de Gotho ili Maximo Nero. Kažu da idealan kraj svakog obroka čini ukusan i ne presladak desert, uz koji treba ponuditi Maximo Bianco ili visoke predikate poput ledenih vina.

Posebno bogatu ponudu poklon paketa, bijelih i crvenih vina možete pregledati u sklopu online vinoteke koja vas vodi u svijet nezaboravnih vinskih doživljaja. POVEZNICA

Izvor kutjevo.com