24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Anita Marić Miličević: Ovo priznanje poticaj je i motivacija da se trudimo još više i budemo još bolji

Nakon preuzimanja iznimno ugodnog priznanja vetovačkom restoranu Schon Blick za ulazak u Top 100 vodećih hrvatskih restorana zatražili smo izjavu ponosne direktorice Anite Marić Miličević. Nije ovo prvi puta da se naš čuveni restoran našao u ovom probranom društvu pa je ovo prema evidenciji pedantne voditeljice ovog projekta Karin Mimice u vodećih 100 restorana Lijepe naše pojavio već 6 puta i to 1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2019  godine pa se tako nakon dugo vremena vratio na svjetla hrvatske eno gastro pozornice.

Zahvaljujem se svima koji su prepoznali naš rad i trud, a posebno gđi. Karin Mimici i njenom timu, stručnom žiriju i našim gostima jer smo zahvaljujući njihovim ocjenama i preporukama našli među najboljim hrvatskim restoranima.  Također, zahvaljujem se i svome timu, našem predanom osoblju. Svi smo izuzetno sretni i ponosni, a ovo priznanje poticaj je i motivacija da se trudimo još više i budemo još bolji – za kutjevački. hr je izjavila direktorica Anita Marić Miličević

“Poželite li ostati dulje smjestiti ćemo vas na našem imanju u jedan od 5 bungalova s terasom nad jezerom ili u kućice sa bazenom. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora na raspolaganju su bazen, osvijetljeni teniski tereni, dječje igralište, malonogometno igralište, tri ribnjaka i brojne staze za šetnje i planinarenje u prekrasnoj prirodi papučkih obronaka i vinograda kutjevačkog vinogorja.Jedinstveni osjećaj spajanja čovjeka i prirode na najljepši način obogatit će život svakoga tko barem jednom posjeti restoran i prenoćište Schön blick. Lijepi pogledi, potpuno opuštanje, birana hrana i vrhunska vina učiniti će da se iznova vraćate.”, pozivaju domaćini.

 

 

A zbog čega je to tako pokušajte se uvjeriti kroz malu fotogaleriju, ali za potpuni dojam ipak morate doći na odredište i dati svim čulima oduška!

Foto Schon Blick