30. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Graševini naslov viceprvaka u Sportalovom natjecanju za najljepši grb

HNK Graševina iz Vetova nije uspjela do konačnog trijumfa u izboru slavonsko – baranjskog sportskog portala Sportalo za najljepši grb sportskih kolektiva Slavonije i Baranje no naslov viceprvaka ovog malog-valikog kluba respektabilan je uspjeh.

Na koncu se nije gledao grafički dizajn niti ljepota grba nego su o pobjedniku odlučivali sami glasači, simpatizeri i članovi kluba koji su odlučili da je Ratar iz Piškorevaca pobjednik jer je imao najviše glasova.

Pobjeda je Graševini izmaknula za samo 84 glasa no svakako u klubu mogu biti itekako ponosni jer su još jednom iskoristili ponuđenu prigodu za dobar PR i promociju kluba što oni to jako dobro rade u zadnje vrijeme.

Nema medija u RH koji nije objavio priču o dizanju kluba iz pepela, a ovo je još jedan u nizu dobrih marketinških poteza kluba iz Vetova  koji je privukao pažnju sportske javnosti, prikupio respektabilnih 5000 glasova, animirao svoju vojsku navijača pa se definitivno ne trebaju osjećati kao gubitnici jer su ovim izborom mogli samo dobiti.