27. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

NAJAVA: Gin&tonic pool party – Vetovo (Schön blick) 16. srpnja 2021.


Ljetne večeri savršene su za druženja na otvorenom, a posebno ako je druženje popraćeno omiljenim pićem. Vođeni time, restoran Schön blick u suradnji s destilerijom Craft spirits iz Kaptola organizira Gin&tonic pool party u petak, 16. srpnja od 19 sati.

Petak je idealan dan za pozdraviti se s radnim tjednom i nazdraviti vikendu, stoga 16. srpanj rezervirajte u kalendaru za kombinaciju Castrum gina i tonica te koktela po promo cijenama. Event će se održati kod restorana Schön Blick uz bazen, a sve prisutne raspjevat će i rasplesati acoustic duo GemJams. Početak partyja je u 19 sati i traje sve do ponoći, a svi zainteresirani za kupanje mogu ponijeti kupaće i kupati se tijekom cijele večeri.

Ovo je prvi event koji organizira navedeni dvojac, ali zasigurno ne i posljednji. Destilerija iz Kaptola osvježenje je na našem području kada je u pitanju craft proizvodnja, a restoran Schön Blick kontinuirano radi na uvođenju noviteta i poboljšavanju postojećih usluga. Najbolji dokaz tomu je nedavna organizacija prve svadbe na otvorenom u požeškom kraju, a zanimljiva je činjenica da je svadba bila upravo od osnivača destilerije Craft spirits, koji svojim ginom njeguju tradiciju, ali na moderan način.

EDIT: Zbog velikog interesa za dolaskom na event, potrebno je rezervirati stol na broj 098 484 850 (Anita).

Više detalja o samom eventu možete pronaći na Gin&tonic pool party.

Osim toga, navedeni dvojac organizirao je i giveaway:

Bliži se petak i Gin&tonic pool party, stoga su vas prije samog dolaska odlučili nagraditi noćenjem za dvoje u kućici na bazenu i jednim Castrum gin 0,7L.

Kako biste sudjelovali u darivanju, potrebno je napraviti sljedeće korake:
1. Zaprati na Facebooku Schon blick
2. Zaprati na Facebooku Castrum gin
3. Označi onoga tko ti prvi padne na pamet kad netko spomene gin tonic i reci nam
zašto baš ta osoba
4. Podijeli ovu objavu

Nagradno darivanje traje do srijede, a u četvrtak prijepodne objavljuju dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!