24. svibnja 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Dječji vrtić Grozdić: priredba za obitelj i odobrenje projekta “Mini umjetnici”


Mališani iz Dječjeg vrtića Grozdić održali su 1. srpnja priredbu pred svojim obiteljima i pokazali što su ih sve naučile njihove odgojiteljice. Na početku priredbe svima se obratila pedagoginja Maja Filek i najavila plesne i pjevačke točke malih Leptirića, Pčelica, Bubamara te Bobica. Pjevali su i plesali različite dječje pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku. Puno truda i rada urodili su plodom – sve su točke prošle bolje od očekivanog. Predškolska skupina imala je poseban nastup, a na kraju priredbe dobili su zaslužene diplome/zahvalnice i kapice. Naposljetku su sve skupine bile nagrađene za trud slatkišima i ugodnim druženjem s obitelji i svojim “tetama”. Roditelji i obitelji nisu mogli sakriti ponos i sreću, a mališani su veselo (barem većina njih) pozdravljali roditelje s pozornice. Bilo je to lijepo poslijepodne za male i velike.

 

Cijelu fotogaleriju i nekoliko videozapisa možete pogledati na poveznici: Mališani iz Dječjeg vrtića Grozdić održali priredbu za svoje obitelji (fotogalerija)

Također, novost je i ta da će naši vrtićanci uskoro uživati i u novim aktivnostima jer im je odobren projekt „Mini umjetnici“. Projekt je uspješno prijavila Europska razvojna agencija d.o.o. na natječaj Zaklade Hrvatska za djecu za dodjelu jednokratne potpore male vrijednosti. Dječjem vrtiću Grozdić odobrena je jednokratna potpora u iznosu 5.000,00 kuna za provedbu projekta koji će trajati godinu dana. Polaznici dječjeg vrtića uz svoje će odgojiteljice izraditi četiri kreativna likovna centra, po jedan u svakoj skupini, a putem projekta osigurat će i materijal za kreativni rad tijekom cijele godine.

Internetsku stranicu Grozdića možete pogledati na poveznici: Dječji vrtić Grozdić