28. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Sportskog vikenda nažalost neće biti

Zbog širenja korona virusa te preporuke odgovornih ljudi za zdravstvo u Republici Hrvatskoj sva su sportska događanja, natjecanja i aktivnosti stopirani do kraja ožujka. Nogometni savez je sva svoja natjecanja odgodio do 31.ožujka te prema napucima dao klubovima na odluku i odgovornost okupljanje za bilo kakve trenažne aktivnosti.

Nogometni klub Kutjevo je sve svoje aktivnosti otkazao do daljnjega pa tako i trening koji su trebali imati u petak te današnje gostovanje u Belišću. Ljubitelji sporta će teško doći na svoje jer su i natjecanja koja se inače mogu pratiti putem TV ekrana u većoj mjeri zaustavljena tako da ćemo u danima koji su pred nama morati potražiti druge aktivnosti koje isključuju velike skupove ljudi.

Graševina je otkazala dogovoreni prijateljski susret s momčadi iz Biškupaca, a Jogoro odgodio put u Veliku Goricu gdje je trebao biti organiziran judo turnir. Do kraja ožujka sportske će vijesti stizati na kapaljku kao i okupljanja sportaša u svojim kolektivima.

Preporuka svima nama je da se ponašamo odgovorno, brinemo o higijeni, zdravlju, prehrani, ne širimo paniku, izbjegavamo bliske kontakte, držeći se devize sve je dobro dok je dobro, ali ipak u svemu ovome zadržimo nivo normalnog suživota u našem Gradu Kutjevu.