14. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Zlatko Dalić posjetio vinariju Krauthaker

Proslavu ovogodišnjeg Vincelova u vinariji Krauthaker uveličali su poznati sportski treneri i djelatnici Zlatko Dalić, Damir Burić, Franjo Arapović, ali i brojni politički, društveni i kulturni dužnosnici koji su nazočili blagoslovu i simboličnoj rezidbi kako bi pod zagovorom i zaštitom Svetog Vinka vinogradari imali što bolji urod te na koncu i što bolje i kvalitetnije vino.

Vlado Krauthaker je sa svojim proizvodima odavno postao brend i pojam kutjevačkog vinarstva pa ne čudi što se na ovakvim tradicionalnim okupljanjima pojavljuju poznate medijske ličnosti iz sportskog, društvenog, kulturnog i političkog života. Tako je bilo i ove godine, a nekoliko stotina uzvanika moglo je uživati u druženju i fantastičnoj i neponovljivoj eno gastro ponudi u kojoj su se uz tradicionalne slavonske istaknuli majstori s Jadrana koji su pripravljali specijalitete od plodova mora.

Nakon svečanog i simboličnog čina orezivanja u ingerenciji župnog vikara Dejana Ilića i župnika Marijana Đukića nazočne su odlično zabavljali Stjepan Jeršek Štef, TS Rubato, Sitni vez, Zlatna dolina, klapa Kuluri…

Foto Facebook