24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Završena 1. Ljetna sportska škola u Vetovu


Nakon nešto više od dva mjeseca druženja, smijeha, zabave, znoja i uzbuđenja došlo je vrijeme i za zatvaranje vrlo vrijednog volonterskog projekta Udruge La Bella Vita – 1. Ljetne sportske škole održane u Vetovu.

Kroz 9 tjedana više od 130 dječaka i djevojčica prošlo je kroz ljetnu školu i steklo nova sportska znanja i vještine, nadogradilo postojeće, ali i steklo brojna nova prijateljstva.

Hvala svoj djeci i svim roditeljima te ostalima koji su bili dio ove priče i koji su nam s punim povjerenjem omogućili da ove duge ljetne praznike učinimo kraćima i zanimljivijima – zahvaljuju iz udruge.

Mališani su se susreli sa više od deset različitih sportova od kojih sa mnogima i po prvi puta, naučili pravila te osnovne elemente u svakome od njih. Zabavljali su se tako učeći nogomet, košarku, tenis, badminton, odbojku, hokej na travi, boćanje, streličarstvo, atletiku, graničar. Osim toga, učili su o važnosti kretanja i bavljenja sportom te važnosti provođenja vremena na svježem zraku. Za kraj su naše trenerice i trener uručili diplome svim polaznicima Ljetne sportske škole, a onim najredovitijima i prigodne poklone.

Zahvaljujemo se i Grad Kutjevo te osobno Gradonačelnik Josip Budimir na iznimnoj podršci i potpori u ovom projektu koji je od velikog značaja za mališane kutjevačkog kraja, a pokazalo se i šire – za kraj ovogodišnje Ljetne škole su dodale iz udruge.