24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Vinarija Perak gost Hedo srijede u Splitu

Vrhunska vina obitelji Perak su protekloga tjedna bila glavni gost na stolovima čuvenog splitskog restorana čiji su gosti imali priliku uživati u brojnim slijedovima okupanim našim vinima s naših prekrasnih brežuljaka iz radinosti vrijedne obitelji iz našeg Grada Kutjeva.

Naime prošle srijede su Perakovi kroz svoje konačne buteljirane proizvode bili gosti još jedne HEDO SRIJEDE u Zorabila Split. Dašak mora za one koji su trenutno vezani za našu Slavoniju u sjajnoj atmosferi tople ljetne večeri ukrašene našim vinima donosi ekipa iz Wineboxa Split pa pogledajte kako je to izgledalo na fotografijama.

Inače je ovo redovito okupljanje svake srijede u sklopu Summer Festivala by ZoraBila, a interes je redovito veći do kapaciteta jer nepci naprosto uživaju u onome što organizatori ovog eventa nude.

Tako je među pozvane i uvažene goste prispjela i naša Vinarija Perak koja je nazočnima prezentirala svoje produkte iz svježe berbe, a zadnja Hedo srijeda u ovom ciklusu opravdala je u potpunosti očekivanja nazočnih – Sandrina iznenađenja u savršenom skladu s vinima Vinarije Perak ponovno su oduševila domaćine kao i goste na prepunoj terasi.

Zora bila se inače nalazi na jednoj od najljepših splitskih lokacija, neposredno uz plažu Bačvice, s predivnim pogledom na Splitska vrata, otoke Brač i Šoltu. S prepoznatljivim i kreativnim autorskim pečatom, kuhinju vodi kuharski i životni par Sandra & Dane, koji ne samo da osmišljavaju konceptualno zavodljiv, inovativan, koherentan, a na tradiciji utemeljen meni te kuhaju vrlo posebna, iznimna jela, nego i neposredno, toplo i srdačno, a nenametljivo, vode brigu o svakom gostu.

Atmosfera je vrlo ugodna i opuštena, pozadinska glazba pažljivo odabrana. Jelovnik se često mijenja, ovisno o dostupnosti visokokvalitetnih sezonskih namirnica. Zora bila je odličan restoran koji održava visoku kvalitetu s relativno umjerenim cijenama, posebno u odnosu na druge restorane slične kategorije. Toplo preporučujemo svima koji vole zaista dobru hranu s kreativnim iskorakom posebno ako je obogaćena dobrom kapljicom iz našeg vinogorja.

Foto FB Winebox