18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Sve življe i zanimljivije na ŠRC Kutjevo

Klupska uprava našeg trećeligaša neumorno radi na dovođenju novih igrača te tako opasno zaoštrava konkurenciju u svim redovima Zelenih. Na jučerašnjem su se treningu pojavili Toni Martinović i Eljfat Mehmedi.

Toni je igrač koji je već bio na radaru kluba no odlučio se ipak na odlazak u susjedni Kaptol da bi se nakon nekog vremena ipak odlučio na dolazak u Kutjevo. Martinović će neko vrijeme provesti na pripremama do konačne odluke o budućnosti ovog mladog igrača rođenog 1999.godine.

Radi se o ljevaku koji može ordinirati po potrebi i u obrani i u napadu, a dobar dio svoje karijere u mlađim dobnim uzrastima je proveo u pleterničkoj Slaviji gdje je uspješno skupljao iskustvo i vještine igrajući u Kvalitetnoj ligi mladeži.

Nakon odlaska Mate Vasića kojega ćemo sigurno teško nadoknaditi klupska uprava je reagirala dovođenjem iskusnog vratara Eljfata Mehmedija (1991) koji iza sebe ima bogato iskustvo igranja u brojnim klubovima, a u novu će sezonu Kutjevo ući s tri vratara u kadru.

Vratar iz Čačinaca je u karijeri naslagao respektabilne klubove – Slatina, Kamen Ingrad, Suhopolje, Našk, Mladost Čačinci, Papuk Orahovica pa ne sumnjamo da će svojim bogatim znanjem i iskustvom pomoći klubu i suigračima u razvoju i napretku jer Eljfat posjeduje i UEFA B licencu pa će sigurno pozitivno i edukativno djelovati na sve oko sebe.

Izvor NK Kutjevo