24. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Restoran i prenoćište Schon blick u Vetovu

U miru pitome slavonske doline uz papučke obronke smjestio se u Vetovu, uz cestu Velika – Kutjevo, restoran i prenoćište Schön blick. Blizina Požege, a samo sat vremena vožnje od Osijeka, čini ovo mjesto idealnim za bijeg od svakodnevnice, jednodnevne i višednevne izlete ili samo dobar obiteljski ili poslovni ručak. Tradicionalna slavonska, ali i internacionalna kuhinja obogaćena vrhunskim slavonskim vinima kutjevačkog vinogorja je ono što ističu u obitelji Miličević koja se već dugi niz godina uspješno bavi ovim poslom, a poželite li ostati dulje ljubazni domaćini će vas smjestiti u udobne sobe uz obalu umjetnog jezera.

 

 

Jedinstveni osjećaj spajanja čovjeka i prirode na najljepši način obogatit će život svakoga tko barem jednom posjeti restoran i prenoćište Schön blick. Lijepi pogledi, potpuno opuštanje, birana hrana i vrhunska vina učiniti će da se iznova vraćate. U sklopu projekta Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku”, TZ Požeško-slavonske županije provela je akciju “Zeleni cvijet” u 2011. godini u kojoj je u kategoriji najbolje uređene turističke destinacije prvo mjesto pripalo ovom čuvenom restoranu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ovom lokalitetu možete pronaći ili zatražiti pomoć pri organizaciji raznih događanja:

 • Svadbe (do 200 osoba)
 • Momačke i djevojačke večeri
 • Zaruke
 • Krstitke
 • Rođendane
 • Svete pričesti
 • Krizme
 • Catering
 • Promocije
 • Godišnjice mature
 • Karmine
 • Razne obljetnice
 • Prezentacije
 • Domjenke
 • Iznajmljivanje prostora za razne prigode i susrete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCHON BLICK  mjesto je koje postavlja nove standarde proslava svih onih trenutaka koji se događaju samo jednom u Vašem životu i nikako ne smiju biti prepušteni slučaju. Na samo 10 minuta vožnje od Požege smjestio se jedinstven prostor za najbajkovitije proslave koji će Vam ostati zauvijek u sjećanju i srcu. U podnožju Papuka zelena je oaza mira u srcu Slavonije, imanje koje vam može ponuditi salu za svadbe i proslave, restoran, sobe sa terasom na vodi za kraći ili duži boravak, teniske terene i dr. sportski sadržaj, a za sve goste osiguran je parking.
Vjenčanja i evente iz snova moguće je organizirati gdje god poželite, na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Posebnost pri organizaciji vjenčanja je mogućnost organizacije vjenčanja na otvorenom u prekrasnoj i netaknutoj prirodi kao prava romantična priča koja će ostati u nezaboravnom sjećanju mladencima i njihovim uzvanicima, a mladenci na poklon dobivaju sobu kako bi svoju bračnu noć proveli što romantičnije!

 

 

Čuveni restoran raspolaže širokom gastronomskom ponudom koja se naslanja najviše naravno na slavonske specijalitete. Uz najkvalitetnija vina Kutjevačkog kraja u ponudi su i sve vrste slatkovodne ribe , zatim jela po narudžbi ( janjetina , prasetina i sl. ) , te jela sa roštilja. Poznato je da se u Slavoniji najbolje jede i pije, a to se najbolje može isprobati u ugodnom restoranu koji nudi pravi dojam ovoga kraja. Kao specijalitet kuće domaćini ističu dvije delicije: Pijanog šarana  i Šarana na rašljama.

 

 

U kompleksu Schön blick osim klasične ponude imaju pet smještajnih objekata. Jedan od njih je apartman, a smješteni su uz ribnjake koji pružaju specifičan ugođaj i odmor. Odmah iza ribnjaka, uz sve prateće objekte napravljena su mjesta za parkiranje automobile, a posebna je pogodnost pecanje na ribnjacima direktno s terase bungalova. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora na raspolaganju su osvijetljeni teniski tereni, novouređeno igralište za odbojku na pijesku, jahanje ali i šetnje i planinarenje na brojnim stazama u prekrasnoj prirodi papučkih obronaka sa zanimljivim kulturnim i povijesnim lokalitetima.

Schon blick je doista mjesto koje na najbolji mogući način prezentira ovaj kraj, donosi dašak Slavonije kroz eno gastro ponudu i smještaj na prekrasnim obroncima kutjevačkih vinograda i šuma. Tradicija je ovo koja traje i traje – ne propustite biti dio ove priče i uvjerite se sami što vam nude sjajni domaćini restorana i prenoćišta Schon blick u Vetovu.