23. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Remi Kutjeva, dvije pobjede Graševine, malonogometaši na odmor

Kutjevo je odigralo prvi prvenstveni susret na ŠRC Kutjevo u nastavku trećeligaške sezone no i nakon drugog pokušaja Zeleni ne znaju za pobjedu. Zanimljiva utakmica mogla je otići na obje strane no na kraju je podjela bodova najrealnija. Domaći su u prvom dijelu imali vodstvo i nekoliko sjajnih prigoda za povećanje i rješenje utakmice no gosti su u drugom dva puta stizali vodstvo te usput nisu realizirali kazneni udarac ili točnije Mato Vasić je sjajno obranio. Kutjevo je i dalje na petoj poziciji uoči najtežeg proljetnog gostovanja u Belišću. Više na stranici NK Kutjevo.

Graševina je pripremni vikend na Omanovcu iskoristila za odigravanje dva prijateljska susreta u kojima su oba puta izašli kao pobjednici. U prvom su deklasirali Jovaču s 4:0 pogocima Denija Pavića, Borislava Jukića, Mirka Solde, Branka Šaura da bi drugom minimalnom razlikom došla do pobjede nad Croatijom iz Donje OBriježi (Vinko Kljajić 2, Mirko Soldo).

Malonogometaši su se trebali sučeliti u zadnjem kolu natjecanja u Prvoj ŽNL no za zelenim stolom su do pobjede došli igrači Birtijce koji su imali lijepu nogometnu sezonu koju su okončali na ugodnoj trećoj poziciji sa samo tri poraza dok je Internacional postigao dvije pobjede za konačno 9.mjesto.