7. prosinca 2021.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Razvojna agencija Grada Kutjeva sudjelovala na radionici u Osijeku (Mjera 6)

ERA Kutjevo - mjera 6 - poljoprivreda

Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA 21. listopada 2021. godine sudjelovala je na radionici za potencijalne korisnike Mjere 6 i druge dionike u prostorima Hrvatske gospodarske komore Osijek, Europske avenije 13, 31 000 Osijek.

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju predstavili su natječaje za tip operacije 6.3.1 »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava« i tip operacije 6.1.1 »Potpora mladim poljoprivrednicima« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine.

Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA poziva se zainteresirane da se jave na individualno savjetovanje ili da sudjeluju na radionici za Mjeru 6 koja će biti održana u studenome 2021. godine.

Cilj informativne radionice i savjetovanja Razvojne agencije Grada Kutjeva je upoznati poljoprivrednike o mogućnostima bespovratnog financiranja ulaganja iz Mjere 6.. Potpora ima za cilj pomoći gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivi razvoj, digitalizaciju, obnovljive izvore energije, uključenje članova gospodarstva u rad na poljoprivrednom gospodarstvu i ostvarenje dovoljno prihoda za dostojanstven život i ostanak na ruralnom području, čime se pridonosi smanjenju nezaposlenosti.

Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA nudi izradu projektne prijave i pomoć u provedbi projekta na navedeni natječaj.

Za više informacija obratite se na kontakt brojeve zaposlenika Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA:

091/645-9000 – Sandra Marović,

099/485-8630  – Suzana Hora.