20. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Prijave – Promocija knjige ”Putovanje zvano igra”


“Na prvu knjiga o raku, a zapravo priča o optimizmu, nadi i radosti života koja nam je svima potrebna.”
Nekima poznata priča, nekima ne, ali zasigurno priča koja nikoga, tko se s njom upozna, ne ostavlja ravnodušnim. Priča jednog mladog čovjeka koji je svoju popularnost stekao na Instagramu zbog humora, pozitive, kreativnosti… Otac dviju malih djevojčica i partner Tine Biloglav. Čovjek kojem je život u trenutku promijenila loša vijest o zdravstvenom stanju u kojem se nalazi, a to da je knjiga puna pozitivnih i nadahnjujućih poruka govori i činjenica da je vijest o zloćudnoj bolesti podijelio s pratiteljima tako što se fotografirao kraj grafita na kojem stoji poruka “Više nisam bolestan”.
Pozivamo vas sve na promociju knjige “Putovanje zvano igra” autora Marka Babića. Budući da Marko, nažalost, više nije s nama, na promociju knjige doći će njegova žena Tina Biloglav koja će s nama podijeliti priču o optimizmu, nadi i radosti života koju je Marko promicao.
Promocija će se održati 24. lipnja 2024. (ponedjeljak) s početkom u 19 sati u novootvorenom restoranu Slavonska kuća Vinkomir. Potrebno je prijaviti dolazak na e-mail: grad@kutjevo.hr ili poslati poruku na Facebook stranicu Grada Kutjeva. Broj sudionika je ograničen.
Više o ovoj priči možete saznati na: https://markobabic.hr/