18. kolovoza 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Požeško – slavonska županija organizira sastanak na temu proizvođačkih organizacija

Ministarstvo poljoprivrede je dana 14. travnja 2022. godine objavilo Poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za ULAGANJE C.1.5. R1-I1 – IZGRADNJA I OPREMANJE LOGISTIČKODISTRIBUTIVNIH CENTARA(LDC) ZA VOĆE I POVRĆE.

Prihvatljivi prijavitelji na ovaj Poziv su: Županije ili  trgovačko društvo osnovano od strane i u 100%-tnom vlasništvu Županije u okviru kojeg će se provoditi projekt izgradnje i opremanja LDC-a.

Požeško-slavonska županija ima potrebnu dokumentaciju za izgradnju LDC za voće i povrće u Požegi i prijavom za sufinanciranje izgradnje želi poljoprivrednicima osigurati bolje uvjete rada. Da bi projekt bio prihvatljiv, Županija mora dokazati da je 70 % planiranog kapaciteta LDC-a osigurano površinama i proizvodnjom voća i povrća od strane proizvođača voća i povrća s područja za čije se potrebe gradi LDC.

Ukoliko ste zainteresirani za  članstvo u proizvođačkoj organizaciji i želite svoju proizvodnju prodavati putem proizvođačke organizacije, pozivamo vas na sastanak u petak 22. travnja 2022. godine u 9,30 sati u Županijsku vijećnicu, Županijska 7, Požega.

Molimo da potvrdite dolazak na sastanak odgovorom na ovaj e-mail uredzupana@pszupanija.hr  do 21.04.2022. godine.

Za više informacija posjetite:

  • https://www.pszupanija.hr/novosti/ured-zupana/item/4052-pozesko-slavonska-zupanija-organizira-sastanak-na-temu-proizvodackih-organizacija.html .