24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Pobjede Graševine i Ovčara

Oba naša predstavnika koji su na pozornicu izašli u nedjeljno poslijepodne imali su puno razloga za zadovoljstvo pošto su u oba slučaja bili uspješni i upisali tri boda na račun. Veliko zadovoljstvo Graševine bilo je uzrokovano pobjedom u Donjoj Obriježi u koju su utkali čak šest pogodaka dok su vjerojatno puno veće zadovoljstvo doživjeli igrači Ovčara koji su došli do premijerne pobjede našeg kluba.

Graševina je od početka susreta uzela stvari u svoje ruke i pitanje pobjednika nije dolazilo u pitanje niti u jednom trenutku. Krenulo je odlično po goste, sretna im je bila 13. minuta kada je domaćina načeo Marko Marić, na 0:2 diže Josip Pavić, a prije odmora Marko Giacometti smanjuje na 1:2. U nastavku čak 7 golova, stalno je Graševina bila u prednosti tako da velike neizvjesnosti nije bilo, za goste su pogađali Vinko Kljajić, Mirko Soldo i dva puta Stipe Kundraček, dok je su Croatijini strijelci bili Matteo Špelić dva puta od čega jednom s bijele točke, a jednom Antonio De Martini.

Ovčare su postigle jedan pogodak manje od Graševine, istina i gosti su postigli jedan manje od njih no tri boda su ipak ostala u Ovčarama koje su bolje otvorile susret i povele preko Zvonimira Metića da bi gosti nedugo nakon toga izjednačili. Novo vodstvo domaćoj momčadi donosi Mato Vujnović, a Stjepan Benić to vodstvo udvostručuje. Uporni gosti se s dva pogotka vraćaju u utakmicu i stižu do izjednačenja. U 61.minuti Robert Kovačević donosi i treće vodstvo da bi u samoj završnici susreta gledatelji imali priliku vidjeti još dva pogotka, oba iz kaznenih udaraca. Za Ovčare vodstvo diže Toni Tonček, a drugi kazneni udarac za goste u pogodak pretvara iskusni Pero Vidović za konačnih 5:4 i prva tri boda našeg predstavnika.

 

Foto FB Graševina