Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Nogometni klub Kutjevo ponovo piše povijest – radit će prijenos utakmice uživo

Po prvi puta u klupskoj povijesti nogometnog kluba Kutjevo bit će uživo emitirana prvenstvena nogometna utakmica s kompleksa ŠRC Kutjevo. Nedjeljni gost je Graničar iz Županje, stari sportski rival našeg trećeligaša s kojim je puno puta igrao u proteklih nekoliko sezona, a svih pet dosadašnjih prvenstvenih susreta završili su neodlučenim ishodom, a i nekoliko prijateljskih odigranih u međuvremenu i to redovito rezultatom 0:0 ili 1:1.

Kako će to biti u nedjelju moći ćete se uvjeriti i sami putem FB stranice Nogometni klub Kutjevo na kojoj će biti emitiran prijenos ovog iznimno bitnog susreta za naše Zelene koji će tražiti nastavak pozitivnog niza nakon dva uvodna kola u kojima su slavili protiv županijskog rivala Slavije te ostali neporaženi na teškom gostovanju u Slavonskom Brodu kod prvoplasirane momčadi lige.

Želja nam je zadovoljiti gledatelje jer su nam oni itekako bitni pošto nas jako dobro prate u nekoliko proteklih sezona. Ova je nažalost započela bez gledatelja, ali mi smo se potrudili i osigurali prijenos svima koji žele vidjeti svoje ljubimce, a osim naše utakmice u nedjeljnom dijelu programa je tek utakmica u Čepinu pa ne sumnjam da će biti zainteresiranih za pogledati utakmicu. Isto tako moramo brinuti i o zdravlju i epidemiološkim mjerama pa je ovo sigurno puno bolja opcija nego da se ljudi natiskaju negdje oko stadiona na maloj površini te tako dolaze u bliski kontakt i rizik od zaraze koronavirusom – rekao je predsjednik kluba Damir Galić koji sa svojim samozatajnim timom radi sjajan posao i pomiče granice u radu svih polja djelovanja kluba.

Utakmica počinje u 16.30 sati , datum 28.03.2021. (nedjelja). Ovo je vjerojatno i prva prvenstvena trećeligaška utakmica koja će biti popraćena u realnom vremenu na području naše županije za što možemo zahvaliti našoj vrijednoj i agilnoj klupskoj upravi.