24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Nepoznati počinitelj u Mitrovcu otuđio poljoprivredni priključak

U četvrtak 15. listopada 2020., policijskim službenicima je prijavio 80-godišnjak da mu je u razdoblju od od 10. do 15. rujna 2020. u mjestu Mitrovac u predjelu vinograda, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio poljoprivredni priključak. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

I ovog vikenda pojačane aktivnosti nadzora prometa

I u danima vikenda koji su pred nama, policijski službenici provodit će pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje, te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu biti će provedena u noći sa subote na nedjelju.