24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Nakon 7 godina Prva ŽNL u Vetovu, Kutjevo gostuje u Županji

Prekrasan procvat kutjevačkog nogometa ima svoj nastavak u nedjelju. NK Kutjevo je svoj nestvaran hod kroz tri ranga u tri godine okončalo povijesnom koronasezonom u Trećoj HNL osvojivši neočekivano visoko 4.mjesto, a Graševina iz Vetova pomalo kreće stopama kutjevačkog kluba.

Nakon vrlo uvjerljivog plasmana u Prvu ŽNL bez prave konkurencije u Drugoj ŽNL vetovački klub se našao u probranom društvu u elitnom županijskom rangu gdje je imao premijeru, ali u gostima i to kod snažne momčadi Sloge iz Trenkova odakle se vratio sa sva tri boda.

Osokoljen ovim uspjehom dočekuje u premijernom domaćem izdanje Mladost iz Pavlovaca kao veliki favorit i ne sumnjamo u nastavak berbe bodova uoči prave berbe graševine po okolnim vinogradima. Graševina definitivno ima kvalitetu i organizacijski ustroj i za nešto više pa će biti zanimljivo pratiti nastavak sezone.

Prva ŽNL se tako nakon sedam godina vraća na velika vrata u Vetovo, a Graševina će uz BSK i Crotaiju iz Mihaljevaca sigurno biti jedan od kandidata za najviša postolja u ligi. Susret protiv Mladosti počinje u 17.30 isto kao i susret Kutjeva protiv Graničara u Županji.

Novi trener Kutjeva Krešo Posedi ima priliku uzeti svoje premijerne bodove na klupi Kutjeva u ulozi trećeligaškog trenera što je definitivno svojim dugogodišnjim radom, ulaganjem u svoju edukaciju, vođenjem mlađih kategorija kao i pomoćni trener seniora, senzacionalnim vratarskim treninzima i ostalim poticajnim sudjelovanjem u funkcioniranju sigurno zaslužio.