24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Košarkaški i odbojkaški turnir na ŠRC Kutjevo povodom dana Grada

Športsko rekreacijski centar Kutjevo dobio je novi vizualni izgled nakon što su na mjestu starog asfaltnog rukometnog terena niknula dva nova s blagom i ugodnom podlogom, a namijenjeni su košarci i odbojci. Da je Kutjevo sportski grad pokazuje reakcija naših sugrađana koji pune igralište svakodnevno pa ćete rijetko vidjeti da u popodnevnim satima na terenima nema nikoga. Dok je za košarku potrebno manje igrača nevjerojatno je da na odbojkaškom terenu gotovo svakodnevno građani željni ovakvih aktivnosti igraju odbojku u velikom broju.

Jako dobar odaziv i odlična reakcija rekreativaca ponukala je rukovodeće ljude Turističke zajednice Grada Kutjeva, Razvojne agencije Grada Kutjeva, Kutjevačke udruge mladih, a pod pokroviteljstvom Grada Kutjeva na organizaciju turnira u odbojci i košarci. Povodom Dana Grada Kutjeva, blagdana Male Gospe i otvorenja novouređenih terena za odbojku i košarku pozvani ste stoga aktivno sudjelovati na premijernom izdanju turnira u ova dva zanimljiva sporta. Prijavite se i sudjelujte te osvojite vrijedne nagrade koje će organizator ponuditi najboljim i najuspješnijim ekipama.

TURNIR U ODBOJCI I KOŠARCI održat će se na spomenutom lokalitetu ŠRC Kutjevo dana 6.rujna od 17 sati. TURNIR U ODBOJCI igrat će se u pravom brojčanom odnosu ”6 na 6” dok će TURNIR U KOŠARCI biti uličnog karaktera u odnosu ”3 na 3”. Ono najbitnije je da se prijaviti mogu svi zainteresirani i to bez kotizacije no zbog same organizacije i provedbe natjecanja broj ekipa bit će ograničen pa požurite s prijavama. Prijave ekipa traju do 5.rujna, a kontakti na koji možete odraditi prijavu su

091 625 9000

099 320 4243

tz@kutjevo.hr