29. svibnja 2023.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Jigoro uspješan i u Svetoj Nedelji


Ove subote na iznimno jakom međunarodnom judo natjecanju u Svetoj Nedelji pod nazivom „Sakura cup“ , uspješno je nastupio naš judo klub JIGORO.

Na natjecanju je nastupilo preko 650 natjecatelja iz 50 klubova. Jigoro je nastupio s 9 natjecatelja i kući se vratili s 7 medalja, jednim ekipnim peharom i jednim pojedinačnim priznanjem.

Zlatom su se okitile REA KIR u starijoj uzrasnoj skupini i LUCIJA MARIJANOVIĆ koja je ujedno proglašena i najboljom natjecateljicom u cijeloj uzrasnoj skupini za djevojčice.

Srebrom su se okitili REA KIR u svojoj uzrasnoj skupini i LUKA URŠIĆ.

Brončanu medalju osvojili su ELA NIJEMČEVIĆVERONIKA GRBEŠIVČETIĆ MATO.

I ovog puta su cure rasturile i osvojile ekipno 2. mjesto u kategoriji curica do 10 godina.

Uz sve ove lijepe i hvale vrijedne uspjehe, najljepši trenutak dogodio se u obiteljskoj kući Marijanović u Jakšiću, na povratku sa turnira gdje je organiziran spontani doček našoj prvakinji i najboljoj natjecateljici na turniru u svom uzrastu, Luciji. Skupili su se prijatelji i rodbina i na najljepši mogući način dočekali djecu.  Mali krug, velikih ljudi, bravo i hvala.

JUDO KLUB JIGORO vrši upise novih članova u JAKŠIĆU svakog ponedjeljka u školskoj dvorani od 18h-19:30h, te u KUTJEVU svakog petka u školskoj dvorani od 19h- 20:30h.