Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Jigoro još uvijek na čekanju

Nogometaši se pomalo vraćaju u život nakon duge pauze i zabrane treniranja, a nadamo se uskoro i novim lijepim vijestima vezanim uz rad našeg Judo kluba Jigoro. Gdje su što rade i kada će ponovo krenuti žetva medalja najbolje zna idejni začetnik i trener ovog sjajnog malog kluba Hrvoje Prevolšek:

Naš klub još uvijek „pliva iznad površine“, ne damo se, puno smo vremena, truda, novca i odricanja uložili u taj klub da bi ga sad jedna korona uništila. Godina je bila kakva je bila, a imali smo velike planove…Pokušat ćemo naše planove prolongirati za ovu, 2021.godinu.  Državna prvenstva, međunarodni turniri ali čeka nam mukotrpan rad, jer djeca nisu trenirala redovito, daleko su od svoje najbolje forme, i dobro ćemo se namučiti da se vratimo na staru razinu spremnosti i da ponovo osvajamo medalje na turnirima i svoj Grad učinimo ponosnim – za kutjevački.hr je rekao odlični mladi stručnjak koji je vidno razočaran nedostatkom rada i natjecanja u svojoj velikoj ljubavi – judu.

Kroz ovo teško razdoblje, veliku pomoć smo dobili od samog Grada Kutjeva. Gradonačelnik Budimir je prepoznao naš rad, i mi u klubu smo dobili dojam da grad vodi brigu o svakom pojedincu, pa tako i o nama. Nadamo se da će ovo „novo normalno“, zaista postati normalno, da se svi vratimo u dvorane, na treninge i borilišta i nastavimo tamo gdje smo stali – optimistično za kutjevački.hr zaključuje Hrvoje.