12. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Kutjeva za 2021.

U tijeku su pripreme za kreiranje proračuna Grada Kutjeva za nadolazeću kalendarsku godinu, a u kreiranju možete svi vi sudjelovati ukoliko imate ideju, želju ili prijedlog. Na stranicama Grada je tako objavljen Javni poziv kojima se pozivaju građani našega Grada da se involviraju u kreiranju novog proračuna pa prenosimo u cijelosti poziv kojega je u ime gradske uprave uputio gradonačelnik Josip Budimir:

Grad Kutjevo poziva sve građane da se aktivno uključe u kreiranje Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu i dostave svoje prijedloge, ideje i sugestije. Navedite koje projekte želite na području Grada Kutjeva, što je potrebno izgraditi, urediti ili organizirati, jer vaši komentari su nam najbolji pokazatelj što je našem Gradu potrebno. U nastavku se nalazi Javni poziv, te prilog – Obrazac za sudjelovanje.

Na temelju članka 46. Statuta Grada Kutjeva („Službeni glasnik Grada Kutjeva“ 4/09, 2/13, 8/13 i 4/18), Gradonačelnik Grada Kutjeva objavljuje

JAVNI POZIV

za dostavu prijedloga za pripremu izrade Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu

Članak 1.

U pripremi je izrada prijedloga Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu. 

Članak 2.

U proces kreiranja Proračuna želimo uključiti što veći broj zainteresiranih fizičkih i pravnih osoba kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Grad Kutjevo.

Članak 3.

Pozivamo sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i sugestije za izradu Proračuna Grada Kutjeva za 2021. godinu, te na taj način aktivno sudjeluju u njegovom kreiranju.

Članak 4.

Obrazac za sudjelovanje u kreiranju proračuna može se preuzeti na web stranici www.kutjevo.hr i pisarnici Grada Kutjeva.

Članak 5.

Rok za dostavu prijedloga je 15.10.2020. godine.

Prijedlozi se mogu predati u pisarnici Grada ili uputiti poštom na adresu: Grad Kutjevo, Trg graševine 1, 34340 Kutjevo ili poslati elektronskom poštom na adresu: grad@kutjevo.hr

GRADONAČELNIK

Josip Budimir, mag.oec.

Dokumentacija za preuzeti