20. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Ivona Bošnjak proglašena najboljom natjecateljicom turnira

Na međunarodnom judo turniru održanom u Samoboru pod nazivom „Profectus cup 2020“nastupili su i naši judaši iz  Kutjeva, i opet ostvarili velike uspjehe. Nastupili su s 8 natjecatelja i osvojili isto toliko medalja, a imali smo dva kutjevačka finala te je na koncu naša judašica proglašena najboljom natjecateljicom na turniru za konačno ekipno visoko 5.mjesto.

Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja iz 38 klubova.

Dvije zlatne medalje osvojila je Ivona Bošnjak, oba finala odradila je s našom izvrsnom Elom Škopec. Na našu žalost njih dvije su u istoj kategoriji. Ivona Bošnjak ujedno je proglašena i najboljom natjecateljicom na turniru u svom uzrastu, pobjedivši u svih 7 borbi, te za to dobila priznanje.

Uz dva srebra Ele Škopec, Ela Mijoković , izgubivši u finalu osvojila je također srebro u svojoj kategoriji. Brončanu medalju osvojili su Klara Benčić, Larissa Vasilj i Luka Urišić. Dorijan Benčić i Matko Mijoković izgubili su u borbi za 3.mjesto.

Idući vikend Jigoro nigdje ne nastupa jer klub ima Godišnju skupštinu na kojoj će se ukratko prezentirati rad kluba, uspjehe, te će se dodijeliti i priznanja za najbolje članove kluba.