22. veljače 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Plesna čarolija u Zagrebu: Uspjesi i nagrade kutjevačkih plesača i mažoretkinja na Christmas Ball Festivalu


U subotu, 2. prosinca, naše djevojčice, plesači i mažoretkinje Grada Kutjeva predstavile su se na plesnom i mažoret festivalu Christmas Ball. Zahtjevan, ali nevjerojatno lijep dan ispunjen je uspjesima, prekrasnim nagradama i neprocjenjivim iskustvom.

Roditelji su bili velika podrška, prateći nas na natjecanju, pomažući u izradi frizura te sudjelujući u stvaranju sjajnih šminki i ukrasa. Naši najmlađi plesači, iako treniraju tek nekoliko mjeseci, osvojili su izvanredno drugo mjesto. Istovremeno, mažoretkinje i stariji plesači odnijeli su prvo mjesto. Kao nagradu, odlučili smo ih odvesti u Amazing kako bi se malo opustili i zabavili.

Jako smo ponosni na našu djecu kako rastu na plesnom području, a s obzirom na relativno kratko vrijeme treniranja. Uskoro vas očekuje njihova prva izvedba u Kutjevu, a o detaljima ćemo vas obavijestiti na vrijeme. Nadamo se da ćete nam doći dati podršku i bodriti nas, jer zajedno smo jači!

Hvala našim plesačima, mažoretkinjama i svima koji su doprinijeli ovom prekrasnom danu! – ponosno ističe Maja Sesar, voditeljica kutjevačkih plesača i mažoretkinja.