12. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Obilježavanje 34. obljetnice osnutka HDZ-a na području Požeško- slavonske županije


U prigodi 34. obljetnice osnutka HDZ-a na području Požeško-slavonske županije, kojoj je stranci Ante Božić bio utemeljitelj i osnivač na ovim prostorima te njen prvi predsjednik, na njegovom grobu su položeni vijenci i zapaljene svijeće njemu u čast i dužnu zahvalnost za sve što je učinio.

Vijence su položili i svijeće zapalili predstavnici požeško-slavonskog HDZ-a predvođeni predsjednikom Gradske organizacije grada Požege, prof. dr. sc. Borislavom Miličevićem. U izaslanstvu su bili, između ostalih, gradonačelnik grada Požege, dr. sc. Željko Glavić, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, zamjenik gradonačelnice grada Pleternice Domagoj Katić, načelnici općina Jakšić i Kaptol, Ivica Kovačević i Mile Pavičić te članovi obitelji Ante Božića i dr.

Na Trgu 123. brigade kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima, te ispred biste prvog predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana, također je izaslanstvo položilo vijence i zapalilo svijeće u znak sjećanja i odavanja dužnog poštovanja svim članovima HDZ-a i poginulim braniteljima.

Izvor: Požega.eu