18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Dvostruki domaći program naših nogometaša

Ljubitelji nogometa u nedjelju će moći birati ili simultano pratiti susrete u Kutjevu i u Vetovu. Graševina će od 16.30 ugostiti Graničar iz Zagrađa koji je unatoč vrlo dobroj momčadi loše startao u natjecanje i teško da će se moći vaditi na Grotu. Graševina pak nakon sjajnog starta i dvije vezane pobjede ipak doživjela prvi poraz u Mihaljevcima od prošlosezonskog viceprvaka Croatije. Unatoč porazu Vetovčani su i dalje u vrhu ljestvice, a pobjedom nad gostima iz Zagrađa definitivno bi se uključili u borbu i za najvišu poziciju koja je ipak čini se rezervirana ponovo za momčad iz Buka koja očito nema konkurenciju u ovom rangu natjecanja.

Momčad Kreše Posedija je u odličnom natjecateljskom ritmu i traži nastavak sjajne serije od tri susreta bez poraza u vrlo kvalitetnoj Trećoj HNL što potvrđuje i nastup Belišća u kupu gdje je dobrano namučilo jednu od najboljih momčadi Prve HNL Goricu, a trenutno je vrlo blizu našim Zelenima s identičnim bodovnim učinkom nakon 4 odigrana susreta. Gost na ŠRC Kutjevo je odlična momčad iz Đakova koja je trenutno na diobi prve pozicije pa će ovo biti pravi test za Posedijevu momčad, a pobjeda bi jako dobro sjela i donijela pomak na ljestvici. Susret počinje pola sata kasnije u odnosu na susret u Vetovu.

Ovčare su imale neslavan start u natjecanje Druge ŽNL i poražene su od Dinama iz Badeljvine s visokih 0:4 pa će u nedjelju u Lipi tražiti iskupljenje i prve bodove kod tradicionalno odličnog suparnika također od 16.30.