4. prosinca 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Biciklistički klub “Luks Racing Team” i Grad Kutjevo organiziraju Školu biciklizma

„Luks Racing Team“ iz Požege i Grad Kutjevo organiziraju Školu biciklizma za osnovnoškolsku djecu, kroz program odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje. Prvi dio škole obuhvaća teorijski dio, gdje će se djecu naučiti osnovnim pravilima prometa, prometnim znakovima i pravilima ponašanja biciklista u prometu na javnim cestama. Iza teorijskog dijela slijedi praktični dio škole, gdje će sudionici voziti bicikl u virtualnim uvjetima na trenažeru s VR naočalama te će putem Google Street viewa učiti prometna pravila sudjelujući u prometu u kontroliranim uvjetima.

Nakon provedenog teorijskog i virtualnog dijela, slijedi kratak test temeljem kojega uspješni sudionici izlaze u vožnju u realne uvjete, na javne prometnice, uz pratnju moderatora škole, a nakon toga polaznicima se izdaje uvjerenje o osposobljenosti za upravljanje biciklom na javnim prometnicama.
Za više informacija o programu i samoj provedbi možete kontaktirati na broj: 098 899 224 (Igor), na mail: info@luks-pz.net ili nas posjetite u sjedištu kluba, u Županijskoj 1, u Požegi.
Školu biciklizma sufinancira Grad Kutjevo.