24. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Besplatne edukacije za zaposlene i nezaposlene osobe


Vijesti iz Pučkog otvorenog učilišta Obris – besplatne edukacije za zaposlene i nezaposlene osobe.

Nezaposlene i zaposlene osobe imaju mogućnost besplatnog obrazovanja putem vaučera HZZ-a u programima za stjecanje vještina kojima polaznici mogu doprinijeti poboljšanju svojih kompetencija u sektoru poljoprivreda, prehrana i veterina.
Putem vaučera je moguće završiti:
– program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja ljekovitog bilja
– program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja povrća
– program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja voća.

Do kraja rujna upisuju se i polaznici u program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje, program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima, program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije rukovatelj viličarom u skladišnom prostoru. Svi programi su besplatni za polaznike odnosno financirani su putem vaučera HZZ-a. Nastava u programu internetski marketing i brendiranje se održava online, putem platforme ZOOM, u poslijepodnevnim satima, u prosjeku dva/tri puta tjedno. U programu za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima se teorijska nastava također održava online.
Za pohađanje programa se prijavljuje na poveznici https://mojvaucer.hzz.hr/welcome – putem sustava e-građani se pristupa aplikaciji za prijavu.
Nastavu u navedenim programima planira se započeti početkom listopada, a potrebno je prijaviti se prije početka nastave minimalno 12 dana kako bi HZZ mogao obraditi Vašu prijavu. Ukoliko ste zainteresirani za pohađanje, ili programe možete preporučiti svojim ukućanima, rodbini, prijateljima, znancima, zaposlenicima, za sva pitanja oko prijave u sustav vaučera te vezano uz programe, Obris Vam na raspolaganju.

Za sve informacije javite se:

Pučko otvoreno učilište Obris 

Vanje Radauša 19, Požega
Tel.:034/313 400
099/3 313 401
099/5 313 400
e-mail: info@pou-obris.hr