29. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Sva tri naša nogometna predstavnika doživjela poraze

Seniori trećeligaša Kutjeva su doživjeli prvi domaći ovosezonski poraz. Uspješniji su bili gosti koji su odnijeli sva tri boda u Đakovo. Premalo je bilo raspoloženih igrača da bi se pobijedio ozbiljan suparnik poput Đakovo Croatije. Iako je na odmoru bilo neodlučeno i bez pogodaka u nastavku je gost riješio sve dvojbe u samo deset minuta kada postiže tri pogotka i stvara nedostižnu prednost. Do kraja su domaći ostali i s igračem manje jer je Banić dobio drugi žuti karton tako da je tu priči bio kraj.

Čestitam gostima na apsolutno zasluženoj pobjedi. Znao sam u pripremi utakmice odakle nam prijeti najveća opasnost, na što sam upozoravao igrače, međutim mi se nismo držali niti minimum onoga što smo dogovorili. Krajnje je vrijeme da se pojedinci zapitaju kako i što dalje ako se misle baviti ovim sportom. U potpunosti preuzimam odgovornost za današnju katastrofu, jer sam ja taj koji bira igrače, ali da će biti korjeniti promjena, hoće – izjavio je trener domaćih Krešo Posedi.

Nakon Đakovo Croatije Zeleni će na put prema Oriovcu kod domaćina koji također igra sjajno na otvaranju trećeligaškog natjecanja, a susret je najavljen za subotu u 16.30.

 

Graševina je kao i Kutjevo doživjela domaći poraz od gostiju iz Zagrađa. Iako je klub iz Vetova došao u vodstvo preko Filipa Jakobovića sredinom prvog dijela pa se činilo da će nova trojka biti upisana na konto Crnih, ali gost nije mislio tako i unatoč lošem položaju na ljestvici pokazao da ga ne treba otpisati prije kraja pa s dva pogotka dolazi u vodstvo koje čuva do kraja i osvaja bodove za bijeg s dna ljestvice.

Ovčare su se pridružile Kutjevu i Graševini, ali kao jedini predstavnik koji je gostovao te doživio najuvjerljiviji poraz od 7:2. Domaćin je u Staroj Lipi odmah na startu pokazao da ne misli prepuštati bodove i s tri pogotka trasirao put k pobjedi. Ovčare preko Metića smanjuju zaostatak i vraćaju tračak nade da bi domaćin postigao nova dva. Ipak se gosti ne predaju pa još jednom zabijaju i drugi pogodak preko Kovačevića, oba puta s 11 matara no domaćin ponovo odgovara s dva pogotka za konačan rezultat.