19. rujna 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Pobjeda nogometaša Kutjeva, porazi Graševine i Ovčara


Naše tri nogometne ekipe gostovale su ovog vikenda.

Ekipa Graševine u subotu je gostovala kod Graničara u Zagrađu, gdje je poražena rezultatom 4:1. Graševina je prvo zaradila isključenje u 25. minuti, a zatim je Drago Marković u 32. minuti doveo Graševinu u vodstvo. Vodstvo Graševine trajalo je do 60. minute, kada su domaći izjednačili rezultat, a do kraja su uspjeli postići još tri pogotka za konačnih 4:1.

Ovčare su u nedjelju gostovale u Čaglinu kod Omladinca te su poražene rezultatom 3:1. Domaći Omladinac stvorio je prednost 3:0 pogocima u 21., 37. i 61. minuti, a Ovčare su samo smanjile rezultat preko Rudolfa Amenta u 64. minuti.

Nogometaši Kutjeva slavili su u dramatičnoj utakmici kod Zadrugara u Oprisavcima rezultatom 4:3. Domaći Zadrugar došao je u vodstvo u 10. minuti te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Igrala se 61. minuta kada Karlo Antunović pogađa glavom nakon kornera za 1:1, a tri minute kasnije dovodi Kutjevo u vodstvo nakon povratne lopte. Domaći izjednačuju rezultat u 78. minuti, no Kutjevo ponovno vodi u 83. minuti golom Matea Ivanešića. Domaći se ne predaju i u 87. minuti postižu pogodak za 3:3. Nogometaši Kutjeva ipak dolaze do sva tri boda, a strijelac je bio Kayque u posljednjim trenucima utakmice.