28. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Champions Trophy Winners – Međunarodni dječji turnir u Kutjevu i Vetovu


Održan je međunarodni turnir djece proteklog vikenda na stadionima u Kutjevu i Vetovu, a uzbuđenje je bilo neizbježno s obzirom na broj ekipa i talentirane djece koja su sudjelovali na turniru. Turnir je bio otvoren za djecu u dobi posebno u godištima 2011., 2012., 2013. i 2014, a na terenu su se pojavile ekipe iz raznih dijelova regije. U kategoriji 2011. godišta, pobjedu u Vetovu odnio je NK Osijek. Mladi nogometaši iz Osijeka prikazali su dominaciju tijekom cijelog turnira gdje su došli s čak 22 igrača. U kategoriji 2012. godišta, pobijedila je ekipa NK Slavonija, koja je odlično igrala tijekom cijelog turnira i u finalu pobijedila Otvorenu školu Dinama nakon lutrije penala. U kategoriji 2013. godišta, pobjednici su bili predstavnici NK Bjelovara, koji su tijekom dva dana nastupali u Vetovu te su tamo u velikoj konkurenciji pored Dinama i Varteksa uzeli titulu. U kategoriji 2014. godišta, zasluženo je pobijedio Dream Team Srbac. Mladi nogometaši iz Srbca prikazali su zavidnu tehniku i sposobnost iako imaju manje od deset godina.

S obzirom na broj ljudi koji su se okupili da podrže svoje ekipe i igrače, atmosfera na stadionima bila je nevjerojatna gdje roditelji i simpatizeri kluba navijali poput pravih skupina navijača. Mnogi roditelji, prijatelji i ljubitelji nogometa uživali su u susretima koji su se igrali tijekom cijelog dana. Vidjeli su puno nadarene djece, čiji će se talenti sigurno nastaviti razvijati u godinama koje dolaze.

Organizatori turnira izrazili su svoje zadovoljstvo odazivom i uspjehom događaja. Istaknuli su da je cilj turnira bio pružiti priliku mladim nogometašima da pokažu svoje vještine i znanje, kao i stvoriti priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava, što je u konačnici uspjelo.