29. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Luka Gjajić sudjelovao na Osječkom Ferivi polumaratonu

Naš neumorni trkač Luka Gjajić je bio jedan od sudionika velikog trkačkog skupa u Osijeku pod nazivom Osječki Ferivi polumaraton pa je među brojnim trkačima s višegodišnjim iskustvom odrađivanja ovakvih zadataka ostvario solidan plasman zauzevši u konačnici 35.mjesto u konkurenciji od 834 trkača koji su sudjelovali u ovom ozbiljnijem dijelu čuvenog sportskog eventa koji je još sadržavao i utrku građana od 5 km pod nazivom Jel trčiš lega?

Osim toga događaj je uključivao i štafetnu utrku u kojoj je naš Luka pomeo konkurenciju i osvojio prvo mjesto uz pomoć svoga tima kojega su uz njega činili Roko Horak i Darko Smrčak sabranih pod ime Yamaha Ikica. Šampionska postava je ostavila drugoplasirane trkače iz Slavonskog Broda gotovo 5 minuta iza sebe.

Luka nas nastavlja oduševljavati svojim predanim radom i odličnim rezultatima na utrkama diljem Slavonije i Baranje, ali očito je da iza ovakvih predstava stoji puno odricanja i mukotrpnog rada, prolivenog znoja i brojnih kilometara u nogama. Svaki je trening jako bitan pa se Luka tako odnedavno našao i u dresu nogometnog kluba iz Ovčara gdje njeguje svoju drugu sportsku ljubav.

Foto FB Osječki Ferivi polumaraton