30. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Nogometni klub Kutjevo i Udruga mladih prikupljaju danas sredstva za pogođena područja

Pravo je vrijeme za pokazati solidarnost i razumijevanje za patnje drugih. Ako ne znate kako obratite se udrugama koje su se stavile na raspolaganje i prikupljaju sredstva za pomoć onima kojima je u ovom trenutku ona neophodna. Brojne su udruge i pojedinci koji shvaćaju ozbiljnost situacije, a mi donosimo objave sa stranica nogometnog kluba Kutjevo i Kutjevačke udruge mladih pa se uputite k njima i pomozite – vjerujte i 10 kuna će pomoći nekome da preživi dan. Hrana, odjeća, krov nad glavom…ne oklijevajte jer nikada ne znamo jesmo li mi sutra na redu!

NK Kutjevo:

Poštovani simpatizeri Nogometnog kluba Kutjevo, treneri, igrači i roditelji, te svi ostali žitelji našega Grada. Jučerašnjom nepogodom pogođeno je područje Grada Petrinje, te nas njihovi stanovnici trebaju. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, vršimo skupljanje osnovnih stvari potrebnih za normalno funkcioniranje u ovakvim izvanrednim situacijama. Koliko je tko u mogućnosti neka pridonese ovoj akciji. Potrebne stvari možete vidjeti na medijskim objavama, a najpotrebnije su (odjeća, higijenske potrepštine (četkice za zube, sapuni, gelovi za tuširanje, zubne paste, WC papir, papir za ruke, vlažne maramice i sl.), trajna hrana (konzervirana), voda, i slično).
Stvari možete donijeti u klupske prostorije danas, u vremenu od 10-16h, uz pridržavanje svih mjera.
Isto tako Udruga mladih Grada organizira isto u vremenu od 12-19h…. prostorije Župe (vjeronaučna dvorana)!
Hvala svima koji se odazovu na akciju u ime svih nas i stanovnika pogođenih katastrofom.
KUM:
ZAJEDNO ZA PETRINJU I SMŽ
Danas ćemo od 12 do 19 h organizirati prikupljanje nekvarljive hrane, higijenskih potrepština i novčanih donacija u vjeronaučnoj dvorani. Zasad toliko, dok ne dobijemo informacije s terena čega je najpotrebnije. Naši volonteri će vas čekati te i ovim putem molimo za strpljenje i pridržavanje epidemioloških mjera.
Hvala vam u ime #mladeloze i hvala u ime ljudi iz Petrinje!…
Potrebite stavke:
Foto SS YouTube