
Za sve ljubitelje fine hrane najavljujemo jedinstvene kulinarske radionice koje će se održati 22. i 23. ožujka u Požegi (Kuća za odmor GoodLife – WEB stranica https://www.goodlifepozega.com/). Pridružite se na putovanju kroz svijet okusa na kojem ćete naučiti pripremati popularnu napoletansku pizzu ili pak naučiti vještine izrade vučenog tijesta koje se koristi za tradicionalne specijalitete poput štrudle i bureka.
Kroz ovo jedinstveno gastro putovanje vodi vas Vedran Bošković, strastveni kuhar i zaljubljenik u tradiciju koji će s vama podijeliti svoje znanje i tajne te će vas provesti kroz proces izrade tijesta – od odabira namirnica do savršenih završnih detalja. Bez obzira jeste li početnik ili ne, ovo je prilika da unaprijedite svoje vještine i naučite kako stvoriti jela koja će oduševiti vašu obitelj i prijatelje.
Detalji radionica:
- Datum: 22. i 23. ožujka 2025. godine
- Vrijeme: Pizza napoletana: 22. i 23.03. 11-14 sati
Vučeno tijesto 22.03. 17-20 sati
- Mjesto: Kuća za odmor GoodLife, Njemačka ulica 30, Požega
- Voditelj: Vedran Bošković, food bloger i kuhar
- Cijena: 60 eura po osobi ili 100 eura za par
Što možete očekivati?
- Učenje o tehnikama izrade napoletanske pizze s vrhunskim sastojcima
- Radionica izrade vučenog tijesta, idealnog za štrudlu, burek
- Praktični rad i degustacija pripremljene hrane
- Savjeti za pripremu i serviranje
Broj mjesta je ograničen, a prijave se zaprimaju do petka 21.03. (do 16:00) na mail: info@kotlusa.com
Više priča
Kutjevčanin Ivan Bandalo dobitnik Rektorove nagrade Sveučilišta u Osijeku!
Rješenje o produženju vremena ugostiteljskih objekata
[NAJAVA] Uskoro u Kutjevu – Kazališna predstava Iva i Gloria