6. lipnja 2025.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Ovog vikenda u Požegi – kulinarske radionice Vedrana Boškovića


Za sve ljubitelje fine hrane najavljujemo jedinstvene kulinarske radionice koje će se održati 22. i 23. ožujka u Požegi (Kuća za odmor GoodLife – WEB stranica https://www.goodlifepozega.com/). Pridružite se na putovanju kroz svijet okusa na kojem ćete naučiti pripremati popularnu napoletansku pizzu ili pak naučiti vještine izrade vučenog tijesta koje se koristi za tradicionalne specijalitete poput štrudle i bureka.

Kroz ovo jedinstveno gastro putovanje vodi vas Vedran Bošković, strastveni kuhar i zaljubljenik u tradiciju koji će s vama podijeliti svoje znanje i tajne te će vas provesti kroz proces izrade tijesta – od odabira namirnica do savršenih završnih detalja. Bez obzira jeste li početnik ili ne, ovo je prilika da unaprijedite svoje vještine i naučite kako stvoriti jela koja će oduševiti vašu obitelj i prijatelje.

Detalji radionica:

  • Datum: 22. i 23. ožujka 2025. godine
  • Vrijeme: Pizza napoletana: 22. i 23.03. 11-14 sati

                    Vučeno tijesto 22.03. 17-20 sati

  • Mjesto: Kuća za odmor GoodLife, Njemačka ulica 30, Požega
  • Voditelj: Vedran Bošković, food bloger i kuhar
  • Cijena: 60 eura po osobi ili 100 eura za par

Što možete očekivati?

  • Učenje o tehnikama izrade napoletanske pizze s vrhunskim sastojcima
  • Radionica izrade vučenog tijesta, idealnog za štrudlu, burek
  • Praktični rad i degustacija pripremljene hrane
  • Savjeti za pripremu i serviranje

Broj mjesta je ograničen, a prijave se zaprimaju do petka 21.03. (do 16:00) na mail: info@kotlusa.com