28. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

House of Wine – sjajna eno gastro ponuda uz potpis Nade Sarajlić

Nakon više od tri desetljeća rada i stjecanja iskustva u ugostiteljskim vodama Nada Sarajlić se odlučila na hrabar poduzetnički čin te se upustila u avanturu i samostalno otvorila vrata gostima u Restoranu i hotelu House of Wine. Želja za pokretanjem vlastitog uslužnog projekta tinjala je u Nadi već duže vrijeme pa se ovim činom dugogodišnji san počeo ostvarivati. Svoja znanja i vještine Nada je stjecala radeći u jednoj od vodećih tvrtki na području Grada Kutjeva – Kutjevu d.d.

Vrlo hrabar potez Nade Sarajlić naravno nije nepromišljen pa je u provedbi svoje ideje veliku pomoć i podršku našla u kutjevačkom gradonačelniku Josipu Budimiru koji je za ovakve projekte uvijek spreman pomoći pa je i prema riječima gospođe Sarajlić pružio i njoj potporu i pomoć koju će moći ostvariti kroz poticajne mjere Grada.

House of Wine ima jednu lijepu poveznicu s legendarnim Vinkomirom jer je upravo u tom prostoru zaživio ovaj restoran – hotel. Brojni Kutjevčani, ali i turisti proveli su prekrasne trenutke u Vinkomiru, a sada im se pruža prilika za stvaranje novih i nezaboravnih uspomena u novootvorenom restoranu – hotelu.

Nije samo gastro ponuda ono što je primamljivo i što se nudi potrošačima nego su u restoranu-hotelu House of Wine ponudu proširili i za rekreativce sportaše koji će trenutke opuštanja moći pronaći na obnovljenim kuglačkim stazama koje su godinama bile Trade Mark Grada Kutjeva.

Poduzetna Nada ističe kao specijalitet kuće prema tradiciji restani krumpir i rolanu teletina, a od gastro ponude tu je vrhunska pečena janjetina subotom kao i dnevna ponuda gotovih jela za kojima uvijek postoji potražnja i zainteresirana klijentela.

Osim toga Nada i njena obitelj , koja joj je najveća podrška u ostvarenju zacrtanih ciljeva, u asortimanu usluga nude i nezaobilazni catering, zatim mogućnost organiziranja raznoraznih svečanosti, poslovnih sastanaka, krizmi ili rođendana u prostoru koji zadovoljava kriterije za provedbu takovih aktivnosti.

Odnedavno je prostor za organizaciju događanja i objede zaživio u novome ruhu, a vrijedna Nada i dalje osnažuje ponudu pa je moguće i pojesti ili naručiti pizzu što je samo nastavak priče s otvorenim Pizza bar Pulsom u Jakšiću.

Nedavno smo organizirali Valentinovo u našem prostoru, bilo je vrlo lijepo i svečano pa se sedamdesetak gostiju lijepo provelo, a uskoro imamo i novu organizaciju povodom 8.marta. Uz to imamo i smještajnu ponudu od desetak ležaja kroz dvije četverokrevetne i jednu dvokrevetnu sobu u koju smještamo turiste čak i strane – bili su nam tijekom prošlog vikenda na cjelodnevnom objedu i dijelom noćenju igrači Slobode iz Novog Grada. Trudimo se ići naprijed, problema je puno, a evo jedan od njih je što ne mogu naći radnika za rad u ugostiteljstvu. Imamo potrebu čak i za dva djelatnika no prave je doista teško naći – rekla nam je vrijedna i hrabra poduzetnica Nada Sarajlić.

Otvaranjem ovakvog restorana-hotela beneficije definitivno uživa i sama zajednica jer se proširuju kapaciteti za razvoj turizma i privlačenja turista. Krasan je ovo kutak za sve one koji žele uživati u dobroj gastro ponudi, a ponajviše probati i kušati vinsku ponudu koja je vjerojatno najbolja u Lijepoj našoj i sve to s trsova koji se nalaze tek koji kilometar od ovog restorana znakovitog imena House of Wine.

 

Detaljnije na FB stranici restorana u linku:

House of wine