29. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Poraz Kutjeva i Ovčara, pobjeda Graševine

Nogometaši Kutjeva ni treću utakmicu u nizu nisu uspjeli stići do bodova, a nakon ovoga kola radovali su se gosti iz Nove Gradiške koji su sretno u samoj završnici stigli do pobjede na ŠRC Kutjevo. Poveli su gosti preko svog najubojitijeg strijelca Marjanovića, izjednačenje donio Filip Nemec iz kaznenog udarca da bi u pretposljednjoj minuti Benić donio pobjedu svojoj momčadi.

Čestitam gostima na sretnoj i spretnoj pobjedi, ljudi su nam maltene zapucali dva puta na gol. Za svoje igračima ne mogu reći da danas nisu željeli i da se nisu zalagali, ali očigledno je da nam nedostaje kvalitete i da nam predstoji jako teško razdoblje gdje ćemo se morati dobro pomučiti za svaki bod. Nakon tri uzastopna poraza situacija nije niti malo lagana i apsolutno preuzimam svoj dio odgovornosti, to sam i rekao upravi kluba nakon utakmice – izjavio je trener Kutjeva Krešo Posedi.

Kutjevo je nakon ovoga poraza i dalje u donjem dijelu ljestvice, a nova prigoda za pomak prema gore je gostovanje kod novajlije u ligi Valpovke koja je u premijernom izdanju Treće HNL još uvijek bez pobjede i nalazi se iza našeg predstavnika na prvenstvenoj ljestvici.

 

 

 

 

Graševina nastavlja sa sjajnim izdanjima pa je na svojoj koži to osjetio i Omladinac koji je inkasirao šest pogodaka u svoju mrežu. Nije bilo lako niti idealno kako to sugerira rezultat jer su na odmoru domaći imali tek pogodak prednosti uz dva primljena pogotka. Početak je bio kao iz snova pa je u samo dvadeset minuta domaćin postigao tri pogotka preko Solde, Šaura i Pavića da bi se gost trgnuo i smanjio pogocima Batura i Buturca. No to je bilo sve od gostiju, a u drugom dijelu sve je u svoje ruke preuzeo iskusni Deni Pavić koji s dva pogotka rješava pitanje pobjednika , a točku na I postavio je Filip Jakobović. Graševina je na vrlo dobrom četvrtom mjestu uz drugi najbolji napad lige te kao takva čeka gostovanje u Brodskom Drenovcu.

 

 

 

 

Ovčare su doživjele poraz na gostovanju u Golobrdcima od domaćeg Parasana. Rezultat sugerira uvjerljiv i siguran poraz no naš je predstavnik pao tek u završnici susreta. Jedanaest hrabrih se dobro držalo do zadnje trećine utakmice kada domaćin preko Ivankovića otvara bravu, ali tek iz kaznenog udarca da bi u završnih šest minuta domaćin postigao i preostala dva pogotka zapečativši sudbinu gostiju. Ovčare će u narednom kolu bodove tražiti na domaćem terenu protiv fenjeraša Slavonije koja je danas poražena od vodećeg sastava lige pa je i dalje na bodovnoj nuli, a da će tako i ostati i nakon narednog kola nadaju se u Ovčarama.

 

 

Foto FB Graševina Vetovo