16. listopada 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Veseljem i igrom završen ovogodišnji Dječji tjedan u Kutjevu


Na igralištu OŠ Zdenka Turkovića u Kutjevu uspješno je ove subote održan dječji buvljak i dječji sajam, čime je završen ovogodišnji Dječji tjedan. U organizaciji novoosnovane Udruge Društvo “Naša djeca” Kutjevo, događaj je privukao mnoštvo djece i roditelja.

Na dječjem buvljaku, djeca razmjenjivala igračke, slikovnice i razne druge sitnice, dok je na dječjem sajmu bila postavljena izložba rukotvorina koje su mališani izradili tijekom kreativnih radionica.

Osim buvljaka i sajma, Udruga La Bella Vita organizirala je tradicionalne sportske i kreativne igre poput igre skakavca, runjenja kukuruza te bacanja otučaka.

Ovaj događaj označio je kraj iznimno uspješnog Dječjeg tjedna, prvog u organizaciji Društva “Naša djeca” Kutjevo, koji je bio ispunjen raznim aktivnostima za djecu. Tijekom cijelog tjedna, mališani su imali priliku sudjelovati u radionicama, sportskim aktivnostima i kreativnim igrama.

Sveukupno, bio je to tjedan pun smijeha, druženja i kreativnosti, te se s nestrpljenjem veselimo idućoj organizaciji Dječjeg tjedna u Kutjevu.