4. listopada 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Pobjeda nogometaša Kutjeva u derbiju, porazi Graševine i Ovčara


Naše tri ekipe odigrale su svoje utakmice ovog vikenda.

Graševina je gostovala kod drugoplasirane ekipe Kaptola te je poražena rezultatom 5:1. Domaći Kaptol imao je vodstvo 2:0 golovima u 4. i 47. minuti, a Graševina je uspjela smanjiti rezultat u 53. minuti golom Mirka Solde. Kaptol je ipak do kraja postigao tri pogotka za konačnih 5:1.

Ovčare su poražene rezultatom 5:1 kod ekipe Parasana u Golobrdcima. Parasan je došao u vodstvo u 25. minuti, a Ovčare su smanjile preko Danijela Kovačevića u 42. minuti. Domaći Parasan je u drugom dijelu postigao četiri pogotka te postavio konačnih 5:1.

Derbi u Kutjevu, gdje je gostovao Oriolik, u potpunosti je pripao nogometašima Kutjeva. Već u 10. minuti bilo je 2:0 za Kutjevo, a oba pogotka postigao je Mateo Ivanešić, te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Odmah u prvom napadu drugog dijela Zeleni vode 3:0, a gostujući igrač je postigao autogol nakon ubačaja Ivanešića. Igrala se 67. minuta kada je Mateo Ivanešić postigao lijep pogodak glavom te tako kompletirao hat-trick. Nogometaši Kutjeva trenutno su vodeći na tablici, a u subotu im slijedi derbi kod drugoplasirane ekipe Hajduka iz Pakraca.