4. listopada 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Javni poziv za predlaganje programa / projekata za Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Požeško-slavonske županije u 2025. godini


Opći cilj ovog Javnog poziva je prikupljanje i odabir projekata i programa koji će biti uvršteni u Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Požeško slavonske županije u 2025. godini.

Javne potrebe u tehničkoj kulturi obuhvaćaju poticanje i promicanje tehničke kulture, programe odgoja, obrazovanja i osposobljavanja djece i mladeži za stjecanje tehničkih, tehnoloških i informatičkih znanja i vještina, specifične programe odgoja, obrazovanja i osposobljavanja djece i mladeži za stjecanje tehničkih, tehnoloških i informatičkih znanja i vještina, programe prekvalifikacije i dokvalifikacije djelatnika i programe organizacije inventivnog rada, organiziranje promaknuća tehnoloških inovacija (izložbe, sajmovi i sl.) i nabavu opreme i održavanje objekata tehničke kulture od interesa za Županiju.

Pravo predlaganja Programa, odnosno prijave za dodjelu sredstava, imaju udruge te pravne i fizičke osobe.

Prihvatljivim troškovima za financiranje ovim Pozivom podrazumijevaju se troškovi kao što su:

  •  materijal i usluge za aktivnosti,
  • troškovi tiskanja, medijskog oglašavanja i promidžbe,
  • organizacija obrazovnih aktivnosti i okruglih stolova, edukacija,
  • troškovi nabave opreme nužne za provedbu Programa,
  • troškovi reprezentacije vezani za organizaciju Programa,
  • troškovi prijevoza na natjecanja i smotre i smještaja,
  • troškovi stručnih osoba angažiranih na Programu,
  • ostali troškovi koji su izravno vezani za provedbu aktivnosti Programa.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom Programu je 150,00 eura, a najveći iznos po pojedinom Programu je 2.500,00 eura.

Prijedlozi Programa pripremljeni u skladu s ovim Pozivom i Uputama za prijavitelje ( www.pszupanija.hr ) dostavljaju se putem Sustava za upravljanje natječajima i provedbom projekata „e-Prijave“ ( https://eprijave.pszupanija.hr ) na propisanim obrascima i sa svom obveznom dokumentacijom.

Rok za podnošenje prijava je do 17. listopada 2024. godine u 23:59 h.

Više na poveznici:

https://www.pszupanija.hr/natjecaji/otvoreni-natjecaji/1948-javni-poziv-za-predlaganje-programa-projekata-za-program-javnih-potreba-u-tehnickoj-kulturi-pozesko-slavonske-zupanije-u-2025-godini