19. rujna 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[NAJAVA] Udruga La Bella Vita: Vintage sportski dan u Kutjevu


Udruga La Bella Vita, u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, organizira Vintage sportski dan u sklopu Europskog tjedna sporta, koji će se održati u srijedu, 25. rujna, u Kutjevu. Očekuje se više od 1000 posjetitelja na ovom jedinstvenom događaju, čiji je cilj potaknuti što veći broj ljudi na bavljenje fizičkom aktivnošću tijekom cijele godine, neovisno o dobi. Događaj će promovirati sport i zdrav način života.

Na Vintage sportskom danu sudjelovat će brojne sportske udruge i klubovi iz cijele županije, koji će prikazati dinamične demonstracije različitih sportova. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim izazovima, a najuspješniji će biti prigodno nagrađeni.

Sportske vještine prezentirat će se ispred Dvorca Kutjevo, dok će se u atriju dvorca održavati vođeni programi i nastupi plesnih skupina, fitness klubova i kineziologa.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže bogatom sportskom i zabavnom programu 25. rujna u Dvorcu Kutjevo te uživaju u danu ispunjenom sportom, zabavom i zdravim načinom života.