19. rujna 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Grupa Emanuel oduševila Kutjevo: Koncert prožet energijom i vjerom


Nakon svečanog slavlja ispred Crkve Rođenja Blažene Djevice Marije, sinoć je u Kutjevu grupa Emanuel održala spektakularan koncert, koji je prvotno bio planiran kao dio ovogodišnjeg Kulturnog ljeta, ali je zbog lošeg vremena bio odgođen. Publika je s oduševljenjem dočekala bend, a koncert se pokazao kao pun pogodak, prožet snažnom energijom i emotivnim izvedbama.

Grupa Emanuel, jedan od najpoznatijih bendova na kršćanskoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj, svojim je prepoznatljivim zvukom osvojila srca okupljenih. Bend dolazi iz Velike Gorice, a od svog osnutka 2001. godine, predano širi kršćansku glazbu, svirajući isključivo nju. Njihov repertoar obuhvaća pop, rock i gospel, spajajući suvremene zvukove s porukom vjere.

Ono što čini Emanuel posebnim je njihova misija – na moderan način približiti Boga Biblije generacijama kojima su poslani. Snažne vokalne izvedbe, autentičnost i iskrena predanost poruci vjere ostavile su dubok dojam na sve prisutne, potvrđujući status ovog benda kao vodeće sile u suvremenoj kršćanskoj glazbi.