29. rujna 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Plesni uspjesi Kutjevačkih mažoretkinja i plesača na Požeškom kupu


Proteklog vikenda u sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” održani su Mažoret i Twirling kup te Otvoreni kup grada Požege u plesu. Plesači iz Plesnog kluba Boa Kutjevo i mažoretkinje grada Kutjeva također su se natjecali u nekoliko kategorija.

Najmlađi plesači i stariji članovi kluba ostvarili su značajne uspjehe osvajajući zlatne medalje u svojim disciplinama. Djevojčice Vida Previšić i Ena Haliž pokazale su izvrsnost osvojivši drugo mjesto u duo kategoriji, dok su Rita Previšić, Zara Hora i Franka Pavković zauzele drugo mjesto u trio kategoriji. Romi Singer, Katarina Papratović i Tena Topić postigle su vrhunski rezultat osvojivši zlatnu medalju.

Starije članice također su bile uspješne u duo kategorijama. Victoria Peula i Meši Singer osvojile su brončanu medalju, dok su Viktoria Vukas i Viktorija Štivić, te Hana Kučinić, Dora Konjevod i Marta Del Ponte u trio kategoriji, zaslužile zlatne medalje.

Mažoretkinje su u novim uniformama ponosno predstavile svoj grad, osvojivši prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Iako su još uvijek u fazi razvijanja svojih vještina, ovi uspjesi jasno pokazuju da se njihov trud isplati. Osim natjecateljskog dijela, sudionici su uživali u druženju i lijepo provedenom vikendu. Posebno zahvaljuju gradu Kutjevu na podršci koja je omogućila nabavu novih uniformi za mažoretkinje, kao i roditeljima koji su pružili dodatnu podršku.

Svi zainteresirani za gradnju novih prijateljstava i stvaranje lijepih uspomena mogu im se pridružiti u novoj školskoj sezoni.