19. rujna 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Održan 28. Memorijalni turnir ”Damir Kordiš” u Vetovu


PRVI DAN TURNIRA

NK Kutjevo 4-3 NK Kaptol
(Budimir, Majstorović, Štokom, autogol / Iličić, Marijanović, P. Pranjić)
Prva utakmica turnira donijela je čak sedam pogodaka i preokret kakav se ne viđa često ni u većim rangovima. Nakon početnog vodstva Kaptola i podebljavanja vodstva na 0-3, Kutjevčani u zadnjih pola sata zabijaju tri pogotka, a kao šlag na tortu Kaptol je postigao autogol u posljednjoj minuti susreta i poslao Kutjevčane u finale. Ono što vrijedi istaknuti je želja i neodustajanje kutjevačkih juniora koji se nisu predavali ni kad bi mnogi digli ruke. Također vrijedi istaknuti i golčinu kapetana Ante Budimira za 1-3, desnom nogom s 20-ak metara u same rašlje protivničkog vratara.

HNK Graševina 2-2 NK Dinamo Vidovci
Pobjeda Dinama na penale 6-5
(Jurica Kljajić x2 / Letinić, Gurdon)
Sva četiri pogotka postignuta su u drugom dijelu utakmice. Vidovčani s dva brza pogotka odlaze na 0-2, a nadu u prolazak u finale pružio nam je Jurica Kljajić s dva pogotka. Prvi pogodak postigao je u 80. minuti na asistenciju F. Jakobovića, a drugi pogodak zabio je u posljednjoj minuti susreta na asistenciju brata Vinka.
Nakon neriješenog rezultata pristupilo se jedanaestercima u kojima su se gosti pokazali boljim izvođačima te s rezultatom 6-5 u raspucavanju otišli u finale turnira.

 

DRUGI DAN TURNIRA

HNK Graševina 1-1 NK Kaptol
(Autogol / Filip Martinović)
Utakmica za treće mjesto završila neriješenim rezultatom. Nakon raspucavanja jedanaesteraca preciznijim se pokazala domaća ekipa Graševine.

NK Dinamo Vidovci 4-1 NK Kutjevo
(Gurdon x3, Letinić / Kneis)
Utakmica za prvo mjesto pripala je Vidovčanima koji su suvereno riješili susret s četiri pogotka.
Najboljim igračem turnira proglašen je Robert Gurdon iz Vidovaca.

Hvala svim posjetiteljima i sponzorima koji su i ove godine pomogli da se turnir održi i da se sačuva uspomena na Damira Kordiša.