29. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Posjetite manifestacije na području Grada Kutjeva!

Ovog vikenda oni koji ostaju u Kutjevu i oni koji planiraju posjetiti naš kraj mogu odabrati aktivnosti programa Kulturnog ljeta u Kutjevu 2022. godine, a to su Kino pod zvijezdama večeras (21h), a sutra Noć hrvatskih branitelja u Bektežu (20h) i Ribarske večeri u Vetovu (18h).

Večeras pogledajte Kino pod zvijezdama u dvorištu osnovne škole s početkom u 21.00 sat. Film Ford v Ferrari snimljen je prema istinitom događaju o trostrukoj pobjedi Forda nakon šestogodišnje dominacije Ferrarija. No sama pobjeda nije bila bez žrtve. Pratimo uzbudljivu priču dvojice entuzijasta koji se u isto vrijeme moraju suočavati ne samo s zakonima fizike, već i brutalnom politikom korporacija kao i s vlastitim problemima osobne prirode.

Ribarske večeri održat će se sutra, u subotu 2. srpnja na Stadionu Grot u Vetovu s početkom u 18:00 sati. Ljubitelji ribe i ribolova mogu uživati u fiš paprikašu i jelima sa roštilja. Uz navedeno ići će i dobra kutjevačkog i vetovačka vina. Za dobru glazbu zaduženi su tamburaški sastav Bisernica i gosti. 

Isti dan u sklopu programa BEKTEŠKE LJETNE NOĆI od 20.00 sati počinje niz aktivnosti pod nazivom NOĆ HRVATSKIH BRANITELJA, u koje spada turnir u beli i memorijalni turnir Dragan Jajić u malom nogometu. U 21.00 sat obavit će se polaganje vijenca pred spomen ploču koja se nalazi u područnom odjelu (Bektež) Osnovne škole Zdenka Turkovića. Nakon polaganja vijenca i molitve bit će održan školski sat o liku i djelu branitelja Dragana Jajića. Nakon toga gosti i domaćini ostaju se veseliti uz Kutjevačke Maligane.

Pozivamo vas da posjetite događaje i dobro se zabavite!