27. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Prvi proljetni poraz Graševine

Piše: Branko Šaur

Nakon 12 uzastopnih utakmica u prvenstvu, Graševina je doživjela poraz. No, krenimo redom..

Predzadnje proljetno kolo Graševina je gostovala u Buku. Uz Graševinu i Kaptol, Bučani su najbolja momčad lige. Krenulo je odlično za Graševinu, već u 7. minuti iz kaznenog udarca poveli su gosti golom Mirka Solde, ali do poluvremena Bučani zabijaju tri pogotka i sele prednost na svoju stranu.

Na početku drugog poluvremena domaći zabijaju još dva pogotka, a krajnji rezultat postavio je Petar Pažin u 72. minuti za 5-2. Zaslužena pobjeda domaćih igrača, a zadnje kolo igrat će se u nedjelju kada u Vetovo dolazi pretposljednja momčad lige – NK Sulkovci.

– Dvije odlične ekipe pokazale su odličan nogomet s puno šansi i golova, čestitke svim sudionicima utakmice. Naša zadnja domaća utakmica gdje smo donijeli radost našim navijačima i upravi. Sljedeće kolo nam je zadnje u prvenstvu i idemo našim prijateljima u Zagrađe. Hvala im što su nam izašli u susret da igramo subotom da se što bolje pripremimo za kup – izjava je Josipa Jakovljevića, trenera BSK-a.

– Da i to se dogodilo, izgubili smo danas utakmicu od protivnika koji je više želio pobjedu. I u porazu moramo biti jaki i učiti iz pogrešaka. Čestitam domaćinu na pobjedi. Mi idemo dalje s ponosom pa ipak smo do sada izdržali bez izgubljene utakmice. Čestitam mojim dečkima na svemu do sada učinjenom. Bravo dečki! – komentar je Darija Pažina, trenera Graševine.