27. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Graševina posustala nakon sedam uzastopnih pobjeda

Piše: Branko Šaur

Dvadeseto kolo 1. ŽNL donijelo je dvoboj do sada nepobjedive Graševine ovog proljeća i odlične ekipe iz Dobrovca. Zbog akumuliranih žutih kartona, Graševina nije mogla računati na Kličeka, Pavića i Gomerčića pa su uskočili neki drugi igrači. Što se tiče pogodaka, sve se odigralo u prvih 45 minuta. Gosti su poveli u trinaestoj minuti, da bi Graševina golovima Patrika Šaura i Denija Pavića okrenula rezultat. Međutim u četrdeset i trećoj minuti iz ukupno drugog udarca prema našem okviru, gosti izjednačavaju rezultat.

Gostima je u drugom poluvremenu poništen pogodak zbog zaleđa, a domaćin je tijekom utakmice imao nekoliko izglednih prilika za postizanjem pogotka, međutim lopta nikako u gol. Kad-tad je morao stati niz pobjeda, a s obzirom da su gostujući igrači drugo poluvrijeme imali veći posjed lopte, podjela bodova je realan rezultat.

Idući vikend gostujemo u Čaglinu, a utakmica je na rasporedu u nedjelju od 17:45 h.

– Znao sam da nam dolazi dobra ekipa, a to su gosti i pokazali, dobili su po što su došli i čestitam im. Moji dečki iz ovakve utakmice moraju izvući pouke i ostati pribrani. Kako sam rekao i prije da prepoznaju u onom lošem što nisu napravili kako treba. Sve opet ostaje isto i dobro, nismo još izgubili utakmicu u ovoj polusezoni i na to moramo biti ponosni. Dečki glave gore idemo dalje – riječi su Darija Pažina, trenera Graševine.