29. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Nakon više od mjesec dana odmora, prva ekipa nogometnog kluba Kutjevo ponovno je u pogonu


Na prozivci se pojavilo 22 igrača, uključujući nekoliko juniora, dok su izostanak opravdali Berbić i Kuzminski. Što se tiče prinova i pojačanja, ona se očekuju tijekom idućih desetak dana te će sigurno još pojačati konkurenciju među Zelenima. U odnosu na jesenski dio sezone, klub su napustili Robert Jurgan i Deni Stojanac te im se ovim putem klub zahvaljuje na suradnji i želi uspješan nastavak nogometne karijere.

Prije prvog treninga, igračima su se ispred uprave obratili Ile Matijević i Antonio Ređo. Zaželjeli su uspješnu sezonu u ime kompletne klupske uprave te predsjednika Damira Galića, koji je izostao radi zdravstvenih razloga. Također, motivirajući govor održali su i treneri Marko Žigić i Krešo Posedi te upoznali momčad s planom priprema.

Nastavak sezone očekuje se krajem veljače, a do tada Zelene očekuje 40-ak aktivnosti, što treninga što pripremnih susreta. Dosta dugo pripremno razdoblje i kvalitetan rad trenerskog dvojica sigurno će pokazati rezultate i ono što je najbitnije, nadamo se da će ozljede ovoga puta zaobići Zelene.

Piše: Ante Budimir, kapetan NK Kutjevo